header bg

Gjykata Komunale Prishtinė

Juridiksioni i Gjykatės komunale nė Prishtinė

Juridiksioni i gjykatës komunale është përcaktuar sipas Ligjit mbi Gjykatat e Rregullta të vitit 1978.

Për cilin territor është kompetente Gjykata Komunale në Prishtinë?

Është kompetente për territorin e komunave të Prishtinës.

Për cilat lëndë ka juridiksion Gjykata Komunale në Prishtinë?

Gjykata Komunale në Prishtinë vepron si gjykatë e shkallës së parë që gjykon mbi lëndë të caktuara civile dhe penale për territorin që ka në juridiksion.

Pyet gjykatësin

 

Anketë

 

Puna në Gjykatën Komunale në Prishtinë fillon në 8:00 deri në ora 16:00, çdo ditë pune nga e hëna deri të premten, me...

Lexo mė shumė
 
 
 
 
 

Adresa